PRAVNO OBVESTILO

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta, v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetij Hiša idej, d.o.o., in MERKUR trgovina, d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Odveza odgovornosti

Vsebino, objavljeno na spletnih straneh www.zalepsosolo.si, je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. MERKUR trgovina, d.o.o., in Hiša idej, d.o.o., zagotavljata kar najbolj ažurno in natančno vsebino navedene spletne strani, vendar ne prevzemata nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
MERKUR trgovina, d.o.o., in Hiša idej, d.o.o., ali katerakoli izmed drugih pravnih ali fizičnih oseb, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi spletnih strani www.zalepsosolo.si, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Spletnega centra Merkur ali za kakršnekoli tehnične napake. Dopuščamo možnosti za nepravilnosti podatkov, slikovnega, tekstovnega, zvočnega in video materiala. Hiša idej, d.o.o., si pridržuje pravico do sprememb pogojev sodelovanja pri projektu “Zavihajmo rokave – za lepšo šolo” kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Naše spletno mesto uporablja funkcionalne Piškotki. Z klikom ”Sprejemam piškotke“, soglašate z namestitvijo piškotkov.